preloaderlogo

Om Oss

Om företaget

Trygg Bygg är det nystartade byggföretaget som lägger stor vikt vid att ge kunden en bra upplevelse och hålla en god kvalité. Vår viktigaste uppgift är att kunden ska känna sig trygg från projektets start, till projektets slut.
Bolaget startades 2018 efter att Mariusz Jasinski, med 20 år i branschen, kände att han var redo för en ny utmaning. Tillsammans med fyra vänner, som Mariusz från början skapat en relation med genom att ha haft dem som kunder, bildade de bolaget Trygg Bygg.Mål och Vision

Trygg Byggs primära mål är att hålla en god kvalité och en god kommunikation med kunden för att erbjuda den bästa möjliga servicen och göra våra tjänster effektiva.
Visionen är att företaget ska växa sakta men säkert och bli förstahandsvalet för dem flesta privatpersoner och företag i Västra Götaland.Kompetens

Efter 20 år av företagande i byggbranschen besitter vi en stor kompetens och lång erfarenhet. Ingen utmaning är för stor för oss.

Hållbarhet

Trygg Bygg vill även att naturen ska känna trygghet av våra tjänster. Moder jord är det dyrbaraste vi har. Därför tänker vi ett varv extra när vi köper verktyg, byggmaterial och hur transporterna sker mellan de olika arbetsplatserna. Vi undviker även produkter som innehåller skadliga ämnen och miljöfarliga kemikalier trots att produkterna har ett lägre pris än andra.Arbetsmiljö

Vi jobbar aktivt med arbetsmiljö då yrket är tungt och sliter mycket på kroppen. Vi säkrar till 100% att rätt säkerhetsåtgärder görs, att våra medarbetare inte upplever negativ stress, att arbetsdagarna inte blir för långa och att vi tillsammans skapar en positiv miljö genom ett glatt humör. Trygg Bygg samarbetar dessutom med Svenska Arbetsmiljögruppen.
Svartarbete är något vi tar helt avstånd ifrån och fördömer. Alla anställda förtjänar ett rättvist avtal.Våra certifieringar

BKR våtrumcertifiering och BAS-U, BAS-P Byggarbetsmiljösamordnare.

team img 1

Mariusz

Projekt Manager
Mariusz är hjärnan bakom företaget. Med sin starka kompetens och erfarenhet inom framförallt bygg och entreprenörskap ser han till att företaget rullar på som det ska och går mot rätt riktning. Med hans stora kunskap och goda sinne inom bygg, inredning och service så kan man känna sig trygg och säker när man låter Trygg Bygg ta hand om de projekt man vill ha hjälp med.

mariusz@tryggbyggboras.se

+46731438215

team img 2

Oskar

Projektplanering
Här är killen bakom alla inlägg på sociala medier och administration. Den studerande Oskar ser alltid till att ha en god struktur så att hans arbete håller hög kvalité. Han är klippt och skuren för planering, det administrativa och för en aktiv marknadsföring.

osckar@tryggbyggboras.se

team img 3

Navid

Adminstration & Ekonom

info@tryggbyggboras.se

+46765675581

team img 4

Mietek

info@tryggbyggboras.se

team img 5

Maciek

info@tryggbyggboras.se

team img 6

Michal

info@tryggbyggboras.se

team img 7

Mariusz

info@tryggbyggboras.se

team img 8

Rafal

info@tryggbyggboras.se